LIVRAREA

Livrarea produselor se va face oriunde in tara, in termen de 2-5 zile lucratoare. In cazul in care nu se va reusi livrarea in termenul mentionat, veti fi contactat(a) telefonic.

 

LINDAVIS isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

 

Costul de livrare este 16 lei. Pentru produsele care depasesc valoarea de 250 lei, transportul este gratuit. Livrarea se face prin curier rapid, tariful fiind valabil pentru orice localitate din Romania.

 

Program de operare a comenzilor: Luni-Vineri 10.00-15.00.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Puteți schimba sau returna un produs în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării daca intruneste urmatoarele conditii:

  •         Produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaj original cu toate etichetele intacte si toate documentele care l-au insotit);
  •         Produsul NU prezinta URME DE FOLOSIRE, UZURA sau DETERIORARE;
  •         Marimea produsului comandat nu corespunde

 

In cazul in care Clientul doreste returnarea produsului comandat, acesta va suporta cheltuielile de expediere catre Lindavis, iar in cazul schimbului cu un alt produs Lindavis va suporta costurile de re-expediere catre Client.

 

Este necesara completarea unui Formular de retur online. Produsele returnate se trimit la adresa SC Lindavislabelap SRL, Str. Babadag, Nr.5, Bl.1, Sc.B, Ap.3, Parter, cod postal 820004, TULCEA, jud. TULCEA, Romania.

 

 

 


Produs adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau Exista 1 produs in cos.
total produse
Expediere totala  A fi determinat
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile